KULCSÁR STUDIO

” Tiszta munka, rendes ház. “


PORTFÓLIÓ

Rólam

Üdvözlöm építész stúdiónk weboldalán!

Kulcsár János okleveles építészmérnök vagyok. Tanulmányaimat a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán végeztem, mellette ERASMUS ösztöndíjjal a barcelonai Universidad Politécnica de Catalunya (ETSAV) tanultam.

Az egyetemet Diplomadíjjal fejeztem be 2005-ben.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezem az épülettervezés különböző területein: lakó- és középületek, ipari és egészségügyi létesítmények tervezése és kivitelezése, valamint projektmenedzsmentje egyaránt megtalálható a cégünk másfél évtizedes múltjában.

  Irodánkról


Jelenleg négyfős építészirodánk épülettervezéssel és kivitelezési projektmenedzsmenttel áll a Megrendelők rendelkezésére.

Irodánk angol, spanyol, és német nyelveken is tárgyalóképes. Kiterjedt társtervezői kapcsolatokkal rendelkezünk, a magasépítési tervezés minden területén versenyképes szolgáltatást tudunk nyújtani.

Munkánkat a precizitás és az ügyfélközpontúság jellemzi, a határidők betartása és a Megrendelő elvárásainak teljesítése éppen annyira fontos számunkra, mint a jelenkor és a jövő társadalmi-gazdasági igényeinek és az építőművészeti hitvallásunknak megfelelő épület létrehozása.

Portfólió

Az épülettervezés mellett 2009 óta generálkivitelezéssel és teljeskörű projektmenedzsmenttel is foglalkozunk, számos lakóépület, később ipari és egészségügyi beruházást kiviteleztünk.

ügyfelek mondták

Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor.
EMILY WATSON, CYX LLC.
Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit.
JOHN WATSON, XYZ LTD.

Szolgáltatások

Az épülettervezés mellett 2009 óta generálkivitelezéssel és teljeskörű projektmenedzsmenttel is foglalkozunk, számos lakóépület, később ipari és egészségügyi beruházást kiviteleztünk.

TELJESKÖRŰ ÉPÜLETTERVEZÉS

Ez a külső és belső együttes megtervezését jelenti.
Belsőépítész-lakberendezőkkel együtt dolgozva alkotunk egyedi, a megrendelői igénynek messzemenően megfelelő élettereket.

MEGBÍZHATÓ GENERÁLKIVITELEZÉS

Kiterjedt kapcsolati hálónknak köszönhetően, hozzáértő szakági tervezőkkel együttdolgozva segítséget nyújtunk a megfelelő, színvonalas munkát végző kivitelezők megtalálásához is.

EGYÉB MÉRNÖKI SZOLGÁLTATÁSOK

Vállaljuk a kivitelezéshez kapcsolódó egyéb mérnöki feladatok elvégzését is, műszaki állapotfelmérések, költségbecslések, kivitelezői versenyeztetés és műszaki ellenőrzések lebonyolítását.


“Tiszta munka, rendes ház.”


Kapcsolat